Project Description

Ana i Krsto Matulić

Prirodna kozmetika

Pozdrav, mi smo obitelj Matulić

Otočna ‘izolacija’ za nas je izvor beskrajne kreativnosti. Kvalitetu svojih ručno rađenih proizvoda temeljimo na otočkoj tradiciji i lokalno uzgojenim sastojcima.

Kako voljeti, osjećati i živjeti otok, sa svim prirodnim blagom koje on nudi, već gotovo cijelo desetljeće svojim primjerom pokazuju supružnici Ana i Krsto Matulić iz Pašmana na istoimenom otoku vlasnici OPG-a Matulić, poznati i priznati diljem Hrvatske, ali i u mnogim zemljama Europske unije, postali su zaštitni znak kvalitete utemeljene na otočnoj tradiciji. Predstavnici su nove, mlade generacije koja je shvatila da je otočna izolacija zapravo izvor beskrajne kreativnosti.

A da njihova maštovitost i inovativnost uistinu nemaju granica, dokazuju svojim kozmetičkim i prehrambenim proizvodima koji su postali must have.

Ana, slijedeći svjetski pokret slow cosmétique, kreira sapune od maslinova ulja, šampone, kreme za lice zasnovane na ekološkoj kozmetici koja se proizvodi doma, ručno, od 100 posto prirodnih sastojaka i u malim količinama. Za svoju kozmetičku liniju Ana je osvojila više od 20 oznaka za kvalitetu i izvornost Hrvatski otočni proizvod.