Project Description

Maja Škiljaica

Brendiranje, ilustracija, grafički i web dizajn

Ispričati nečiju priču kroz dizajn, jednako je izazov koliko i privilegija. Moći dočarati nečiju viziju, san, suštinu i jedinstvenost, kroz sliku i grafiku, znači udahnuti život nečijim mislima ali i poslovanju. Baš to je moja želja, ali i moja najveća strast – osjetiti puls nečijih želja i oživjeti ih.

Kreativni kotačić nastao je kao dizajnerski studio u kojem vaša priča, koja sanja biti ispričana napokon dobiva formu, boju, rekla bih ukratko dušu… i oživi.

Bilo da ste pisac koji zamišlja korice svoje prve knjige ili tražite grafičko rješenje za svoje poslovanje, počevši od izrade logotipa i vizualnog identiteta pa sve do popratnih sadržaja poput vizitki, plakata, bannera i sličnih materijala ili jedinstvenog grafičkog rješenja za vašu web stranicu, ovdje sam da ispričam vašu priču na najbolji mogući način.

Vaša jedinstvenost zaslužuje jedinstven pristup, zbog toga kroz poslovno savjetovanje prvo upoznajem vas i vaš brend a zatim zajedno s vama kreiram posebnu priču, te vas podržavam marketinški ili kroz kreiranje i vođenje vaših društvenih mreža. Saživjeti se s vama i vašom vizijom, ono je što me najviše motivira i ono što me čini drugačijim dizajnerom jer je dizajn plod podjednako moje inspiracije i vaših želja.

Moderni dizajn za mene je plod intuitivnog prepoznavanja onoga što svaki klijent priželjkuje ali i kompaktno rješenje koje je praktično, jednostavno i prepoznatljivo. Ovo potonje smatram osobito bitnim kod izgradnje vizualnog identiteta za bilo koji brend. Jednostavnost, elegancija, ponekad vrckavost, usklađenost boja i fluidnost samog dizajna kroz lagane linije, trebaju odražavati energiju projekta i to smatram ključnim.